Kumaşçılık Sektörü
Moda Trendlerini Belirler

Kumaşçılık, hazır giyim, ev tekstili, otomotiv ve mobilya gibi çeşitli endüstrilerde kullanılan ürünlerin üretiminde önemli bir role sahiptir.

01

Müşteri Memnuniyeti

Müşteri memnuniyetini sürekli ön planda tutan firmamız müşterilerimize kaliteli ve en iyi hizmeti vermektedir.

02

Geniş Ürün Yelpazesi

Sezonun en trend ve yüksek metrajlı giden ürünlerimizi firmamızın showroomunda bulabilirsiniz.

03

Stok Bulundurma

800 metrekarelik depomuzda ürünlerimize her zaman stoklarımızdan ulaşabilirsiniz.

Moda trendlerine uygun yeni boyama teknikleri,dokuma armürleri ve iplik çeşitleriyle hızlı ürün geliştirme ve üretme kabiliyeti ile kalite standartlarında üretim yapmaktayız.

Gülser Kumaşçılık

ÜRÜNLERİMİZ

2002 yılından bugüne kadar her gün gelişerek ve genişleyerek dokuma kumaş ve denim kumaşlarında uzman ekip kadrosuyla daha iyisi için çalışmaktayız.

Gülser Dokuma Kumaşı

Dokuma kumaşçılık, kumaş üretimi için kullanılan bir tekstil üretim yöntemidir.

Bu yöntemde, iplikler bir dokuma tezgahında çaprazlama örülerek kumaş oluşturulur. Dokuma, düz ipliklerin birbirine geçirilmesiyle oluşturulan bir yapıdır.Geleneksel olarak el tezgahlarıyla yapılan bir işlemdir. Ancak günümüzde büyük ölçekli dokuma fabrikaları ve otomatik dokuma tezgahları kullanılarak endüstriyel olarak gerçekleştirilmektedir. Dokuma tezgahları, iplikleri yatay (zemin) ve dikey (atış) yönde geçirerek çaprazlama bir yapı oluştururlar.

Blog

Son Yazılar

Klasik ve Fonksiyonel Bir Materyalin Arkasındaki Hikaye

Kumaş dünyasının şüphesiz en klasik ve fonksiyonel ürünlerinden biri olan gabardin, modanın ötesinde birçok alanda tercih edilen dayanıklı bir yapıya sahiptir. Peki, bu popüler kumaşın üretimi nasıl gerçekleşiyor?

5 Kumaşçılığın Renkli Dünyası: Kumaş Türleri ve Kullanım Alanları

Kumaşlar, hayatımızın her anında karşımıza çıkan, bize sıcaklık, konfor ve stil sunan materyallerdir. Ancak birçok insan, bu eşsiz dokuların, renklerin ve desenlerin ardında yatan zengin tarihi ve çeşitliliği gözden kaçırıyor. Kumaşçılığın bu renkli dünyasına birlikte dalalım!

Kumaşçılık Sektörünün Dönüşümü: Geleceğe Nasıl Hazırlanıyoruz?

Kumaşçılık, tarihsel süreç içerisinde hep önemli bir yer tutmuştur. Teknolojik ilerlemelerle birlikte, bu sektör sürekli evrim geçirerek günümüzün modern ihtiyaçlarına yanıt vermektedir. Peki, kumaşçılık sektörü şu an nerede ve gelecekte bizi neler bekliyor?

HAKKIMIZDA

Gül-Ser Tekstil kurulduğu 2002 yılından bugüne kadar her gün gelişerek ve genişleyerek dokuma kumaş ve denim kumaşlarında uzman ekip kadrosuyla moda trendlerine uygun yeni boyama teknikleri, dokuma armürleri ve iplik çeşitleriyle hızlı ürün geliştirme ve üretme kabiliyeti ile kalite standartlarına uygun çevresel sürdürülebilirlik için gerekli sorumluluklar olarak ürettiğimiz kumaşları deneyimli pazarlama ekibi ile yurtdışı ve yurtiçi değerli müşterilerimize servis vermektedir.